НИЩЯТ КОРУПЦИЯТА НА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, КОНТРААТАКУВАТ ПРЕЗИДЕНТА С АПАРТАМЕНТ ОТ 2010 ГОДИНА

Автор: Соня Колтуклиева 07:44, 8 април 2019

Днес президентът Румен Радев свиква заседание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС), посветено на борбата с корупцията по високите етажи на властта.

Днес празнува рожден ден заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, от чийто луксозен апартамент с частен асансьор на столичната улица “Латинка” започна каскаден “АпартаментГейт”.

В навечерието на заседанието проправителственият ПИК “разкрива” информация, която би трябвало да ни разтресе - че през 2010 г. Румен Радев е купил апартамент в “Гео Милев” за 600 евро на кв.м.. А за колко да е?! Това е по време на кризата на имотния пазар. Освен това Весела Мирянов обяви по телевизията, че 500 евро на кв.м. е себестойността, на която строи луксозните си имоти “Артекс”... Ако при Цветанов излизат към 670 евро за кв.м. за супер-луксозен апартамент с частен асансьор на престижната “Латинка”, защо в “Гео Милева” да не са нормални 600 евро на кв.м.?!

Има нещо изключително съществено. През 2010 г. Румен Радев не е бил фактор, от който зависят поправки в закона или институциинално покровителство. Той и бившата му съпруга са осъществили частна сделка без политически привкус.

Не вярвам контраатаката да се получи. Асансьорът и балконът с барбекюто, лобистката поправка в закона заради небостъргача на “Артекс” и нов правосъден министър от адвокатската кантора на “Артекс” - срещу апартамент в “Гео Милев”... е по системата “клин клин избива”, но къде е едното - къде е другото?!

Последни новини

Общо гласували: 12

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
9 гласували / 75%
Не
2 гласували / 16.67%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 8.33%