JobTiger НАВЪРШИ ПЪЛНОЛЕТИЕ

Автор: 5Gmedia , 11:32, 14 февруари 2019

Единствената в България компания за комплексни услуги в областта на човешките ресурси навърши 18 години. Празникът беше отбелязан с неофициално тържество за членовете на екипа.

JobTiger стартира през 2000 година като първият професионален сайт за търсене и предлагане на работа в България. След 18 години работа компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си с международни опит и ноу-хау. JobTiger има над 30 000 клиенти и работи с повече от 325 000 кандидати за работа. През дейността се разви в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход.

Освен с портала за работа JobTiger.bg, пълен набор от услуги по подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа, екипът се гордее и с това, че е най-големият организатор на събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“.

Специалистите в JobTiger провеждат и редица обучения, HR конференции, а през последните години кампанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти.

Сред успешните проекти на JobTiger е и Audit Advice Associates (AAA) - първата компания в България, специализирана в HR одит.

Сред най-големите успехи на JobTiger са създаването и развитието на форумите „Национални дни на кариерата“, въвеждането на кариерното консултиране в България и създаването и подкрепата на университетските кариерни центрове в България. Благодарение на тези инициативи над 40 000 млади хора започнаха своята трудова кариера. За тези успехи през годините JobTiger е многократно награждаван. Наградите, които са особена гордост са от Българския форум на бизнес лидерите (BBLF) – Инвеститор в човешкия капитал за 2005 и 2006 година; Български дарителски форум – Най-голям корпоративен дарител на време и услуги за 2006 и 2007 година.

Компанията е сертифицирана с ниво сребро по методологията „Investors in people“ за добро бизнес управление.

Тагнато в: JobTiger
Общо гласували: 15

Анкета

ПРИТЕСНЯВА ЛИ ВИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОРОНАВИРУСА ВЕЧЕ И В ЕВРОПА?
Да
9 гласували / 60%
Не
6 гласували / 40%