НИКОЛАЙ БАРЕКОВ, МИСИЯТА "УЧИТЕЛ" И...ПАРКИНЗИТЕ

Автор: 5 GmediA 15:28, 18 април 2019
Източник: Фейсбук

"Юруш, народе, да видиш петзвездния лукс в Страсбург, в който пребивават евродепутатите барабар с “петковците” Джамбазки и Новаков, докато нашите момчета шофьори на тирове мизерстват по паркинзите и храсталаците на немските магистрали...."

Това е написал в профила си в социалните мрежи евродепутатът Николай Бареков, като очевидно си е спестил справката за правописа на множественото число на думата паркинг.

Само преди два месеца, Бареков обяви, пак в мрежата, че ще става учител, че това е негова отдавнашна мечта и, че му остават "три месеца до края на каторгата" (евродепутатството). На 18 февруари, Бареков написа:

"Три месеца до лелеяните от евромилионерите (Джамбазки, Борисов, Неков, Цветанов, Новачков, Ковачев, Станишев) евроизбори. За мен - три месеца до края на каторгата. От есента най-после ще сбъдна мечтата си да се завърна в училище като редови учител по литература и български език. Още следващата седмица ще подам молбата си за работа в МОН в очакване на разпределението ми."

Видимо, критиките към колегите му Джамбазки и Новаков, не са новост, по-впечатляващ в днешния му пост е правописът на бъдещия учител.


  

 

Последни новини

Общо гласували: 85

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПОРЕДНИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?
Да
77 гласували / 90.59%
Не
7 гласували / 8.24%
Все още не съм решил(а)
1 гласували / 1.18%