ВДИГНАХА ИВАЙЛОВГРАД НА КРАК ДА ПОСРЕЩА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

Автор: 5 GmediA 21:07, 20 април 2019
Източник: Епицентър

Всички жители на Ивайловград днес са били вдигнати на крак заради посещението на  заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов в града. Придружаван от областния координатор на ГЕРБ за Хасково Делян Добрев и народния представител Евгения Ангелова, Цветанов е провел среща с членове и симпатизанти на партията по обяд в читалище „Пробуда“.

Цялата общинска администрация, в работно време се е изнесла под строй, за да посрещне Цветанов, научи Хасково Прес. Още в 11,30 часа сградата на общината е била призрачно празна.

За да се напълни залата в читалището, която е с 400 места, да се имитира масовост и „всенародна любов“ , педагозите от детската градина също били спешени от директорката да отидат на срещата. Устно нареждане да посрещат Цветанов получили и работещите  в училището – учители, хигиенисти, администратори.

От бутафорната масовка не били пощадени дори продавачките в магазините, чийто телефони изпушили от заповеди да тичат в „Пробуда“.

Какво ни интересува Цветанов, имаме си работа, как не ги е срам да ни карат да напускаме работното си място, възмущавали се всички ивайловградчани, които били задължени да отидат на въпросната среща.

Забелязани са и пълни училищни автобуси от съседните села, които пристигали по това време в Ивайловград. Не е ясно обаче дали и те не са били строени за срещата на Цветан Цветанов с гражданите.

По неофициална информация, хората в Ивайловград живеели в страх от политическа репресия, били потиснали и като цяло не смеели да изразят на глас негодуванието си от местната власт и изобщо от управляващата партия ГЕРБ. Никой и нищо не бил в състояние да каже на кметицата на Ивайловград, която се имала за недосегаема. За да нямат неприятности в работата си и в личен план, хората в крайграничния град предпочитали да си мълчат.

На събранието Цветан Цветанов изтъкнал пред присъстващите колко успешни управници имало в Ивайловград, а пък Делян Добрев им благодарил за доверието.

Очевидно най-радостният човек от днешната среща в Ивайловград е била кметицата Диана Овчарова.

 

Източник:Хасково прес

Последни новини

Общо гласували: 22

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
19 гласували / 86.36%
Не
2 гласували / 9.09%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 4.55%