СПОРТНИЯТ МИНИСТЪР РАДОСТИН ВАСИЛЕВ ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ С РЪКОВОДСТВАТА НА ЦСКА И "ЛЕВСКИ"

Автор: 5 GmediA 15:11, 22 декември 2021
Източник: Министерство на младежта и спорта

Министърът на спорта Радостин Василев ще проведе срещи с ръководствата на ПФК ЦСКА-София, ПФК „Левски“ и ОСК ЦСКА, съобщават от спортното министерство и допълват:

По време на разговорите с ПФК ЦСКА-София и ОСК ЦСКА ще присъства и представител на „Сердика спортни имоти“ ЕАД. Срещите ще се състоят на 23.12.2021 г. /четвъртък/ при следния ред:

-    Среща с представители на ПФК ЦСКА-София – 10.00 часа

-    Среща с представители на ПФК „Левски“ – 12.00 часа

-    Среща с представители на ОСК ЦСКА - 15.30 часа

Представителите на медиите ще имат възможност за протоколни кадри в началото на всяка от срещите, които ще се проведат в сградата на Министерството на спорта (3 етаж).

След разговорите са предвидени изявления.

Ръководството на ПФК "Левски" обявява на официалния си сайт, че е приело поканата за разговори с новия министър на спорта Радостин Василев. Работната среща ще се проведе утре от 12:00 часа, а представители на "сините" ще бъдат Наско Сираков и изпълнителният директор Иво Ивков, пише topsport.bg.

Ето какво пишат от клуба:


"Левскари,

Във връзка с отправена покана от Министъра на спорта на Република България г-н Радостин Василев към "ПФК Левски" АД за работна среща на 23.12.2021 г. от 12:00 часа, Ви информираме, че клубът ще бъде представен от г-н Наско Сираков - мажоритарен собственик на "ПФК Левски" АД и г-н Ивайло Ивков - Изпълнителен директор на "ПФК Левски" АД".

Последни новини

Общо гласували: 32

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПОРЕДНИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?
Да
27 гласували / 84.38%
Не
4 гласували / 12.5%
Все още не съм решил(а)
1 гласували / 3.13%