ВИКТОРИЯ СКРИПАЛ СМЯТА, ЧЕ ЧИЧО Й СЕРГЕЙ НЕ Е МЕЖДУ ЖИВИТЕ

Автор: 5Gmedia , 19:17, 18 февруари 2019

Племенницата на бившия офицер от ГРУ Сергей Скрипал, Виктория, е разказала пред РИА Новости, че информация за състоянието на чичо си Сергей тя получава само от медиите. Но, смята Виктория, той отдавна не е между живите. Вчера британският вестник Таймс, позовавайки се на британските специални служби, съобщи, че здравословното състояние на Сергей Скрипал се е влошило. Според източници на вестника на бившия разузнавач се оказва медицинска помощ в дома му, а лекари са споделили, че пациентът им няма да успее да се възстанови напълно.
"На мен лично никой не ми е докладвал за състоянието му. Но за това се говори отдавна. Скрипал не е между живите...Скоро ще стане година от 4 март. И току-виж на 6-ти март ви покажат урна с праха му и кажат: Скрипал умря, и по негова, да кажем молба, го кремирахме" - е заявила Виктория Скрипал пред РИА Новости.
И преди Виктория неведнъж е казвала, че не се съмнява в смъртта на чичо си. Иначе, смята тя, той непременно би се свързал със своята престаряла майка.
Виктория Скипал споделила на РИА Новости, че до дни ще завърши книга за чичо си, която ще бъде издадена през март под заглавие "Разговор с черньiм котом". И както изглежда в момента Виктория с всички публични изяви прави сензационна рекламна кампания за книгата си.Според британското правителство Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия са били отровени на 4 март 2018 г. с Новичок в английския град Солсбъри. За отравянето му Великобритания обвинява агенти на руското военно разузнаване.

 

Последни новини

Общо гласували: 0

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
На българското Черноморие
0 гласували / 0%
На море в чужбина
0 гласували / 0%
На планина
0 гласували / 0%