ОТКРИВАТ ТРИДНЕВНО КЪМПИНГ ИЗЛОЖЕНИЕ В СОФИЯ

Автор: 5 GmediA 08:53, 15 април 2022
Източник: camping.bg

Къмпинг и караванинг експо отново ще събере на едно място всичко най-ново от сферата на къмпинг туризма, караванинга и аудор активностите. За пета поредна година посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат нови модели кемпери, каравани, палатки, туристически автомобили, къмпинг оборудване и редица нови и интересни продукти и услуги свързани с къмпинг, туризъм и свободно време сред природата.

Тазгодишното пролетно издание на най-голямото и важно събитие в сектора ще бъде с продължителност 3 дни - от 15 до 17 април. То отново ще се проведе и на обширна площ - над 4000 кв.м. на паркинга на МЕТРО София 1 на бул. Цариградско шосе 7-11 км в столицата, съобщават организаторите.

Над 50 са изложителите, които ще участват на поредното издание на Къмпинг и караванинг експо 2022. Освен от България, ще има изложители и от съседни страни, които ще покажат най-добрите марки и продукти за къмпинг, караванинг и свободно време.

За първи път ще бъдат представени произведени в България каравани и ще има възможност да бъдат разгледани последни модели кемпери от водещи световни марки. Ще има още палатки и оборудване за къмпинг туризъм, включително покривни палатки, лодки, соларни системи, глемпинг решения, артикули за деца, приключенска литература и огромно разнообразие от продукти и услуги за туризъм.

Събитието ще бъде съпътствано с интересна програма за малки и големи.

Повече информация на страницата на Къмпинг и караванинг експо: https://expo.camping.bg/

Тагнато в: къмпинг , каравани

Последни новини

Общо гласували: 22

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
19 гласували / 86.36%
Не
2 гласували / 9.09%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 4.55%