ЛИДЕРЪТ НА "ВЪЗРАЖДАНЕ" Е ШОКИРАН ОТ НАПУСКАНЕТО НА ЕЛЕНА ГУНЧЕВА

Автор: 5 GmediA 09:57, 24 юни 2022
Източник: бТВ Новините

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов заяви, че е шокиран от напускането на Елена Гунчева.

"Много неприятно съм изненадан и шокиран, защото ние всички довчера вечерта се притеснявахме за здравословното състояние на г-жа Гунчева. Тя се притесняваше да не стане инвалид и затова не дойде на гласуването на вота на недоверие. Тя беше единственият депутат, който отсъстваше." - заяви Костадинов, цитиран от БНТ.

Той отхвърли нападките, които Гунчева отправя към ръководството на партията, като ги определи за абсолютно несъстоятелни.

"За безотчетни пари? Тя много добре знае за тези пари, че те отидоха в помощ на хора в нужда. Не сме се договаряли с ГЕРБ. Десислава Атанасова, ако е била чест гост в стаята ни, вие медиите щяхе да го забележите това и да ни зададете този въпрос още много отдавна - откровена лъжа е това." - каза той.

Лидерът на "Възраждане" коментира, че днес парламентарната група ще влезе в пленарната зала, за да се бори срещу вдигането на ветото за Северна Македония.

"И тъй като темата днес е Македония, очевидно някой се опитва да измести фокуса и да създаде скандал. Смятам, че с това нейно изказване Гунчева заби последния пирон в ковчега на този абсолютно изчерпан и ненужен парламент." - каза Костадинов.

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 183

Анкета

ЗА КОЯ ПАРТИЯ/КОАЛИЦИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ВОТА НА 2 ОКТОМВРИ?
ГЕРБ-СДС
146 гласували / 79.78%
Възраждане
15 гласували / 8.2%
Има такъв народ
7 гласували / 3.83%