МИНИСТЪР МИНЕКОВ - ТВОРБА ПАК НА ПРОСТИЧКИЯ НИ ПРЕЗИДЕНТ! ЗАЩО? ДА НИ УНИЖАВА ЛИ?

Автор: 5 GmediA 09:09, 14 ноември 2022
Дора Гочева: Минеков не може да е министър на културата!!! Той се подиграва на всички като се хили като..... Как можа Радев да го сложи на този пост???!!!! 😣😣😣😣
 
Асен Димитров: Какво прави този политически анархо-терорист, ковчегоносец и обикновен интригант в културното ведомство? Как може два пъти да бъде назначен на тази позиция след екзалтирано политическите му изяви, включително от позицията на заемания държавен пост? Не е ли редно да премине психотест?
 
Владислав Наков: България е държава - да си умреш от смях!
“Аз съм Наско” може да е министър на културата, но Васил Василев и Велислава Кръстева не може в Народния театър!!!! Дъното!!!
 
Деян Димов: Това интервю на министъра на културата пред Мария Цънцарова беше дъното. Официално може да се обяви, че на чело на културата в момента имаме един луд човек смеещ се като невменяем. Господин Радев да намери някаква възможност да махне това нещо, което е представляващ културата и хората, които работят за културата в Република България!
Напълно неадекватно поведение от един неадекватен човек!
 
Боряна Арсова: Този жалък, малък човечец е Министър!?! На два пъти президентски избор. Не може да бъде! Може, може, може....
 
Гълъбин Качамачков: Творба пак на простичкия ни президент! Защо? Да ни унижава ли? Нямам тълкувание! Тиня, тиня и пак тиня!

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 302

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ВЪРНЕ ГЛАСУВАНЕТО С ХАРТИЕНА БЮЛЕТИНА?
Да
293 гласували / 97.02%
Не
9 гласували / 2.98%
Не ме интересува
0 гласували / 0%