НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ: ПРОСТО Е - КОЙТО ПОРЪЧА АРЕСТА НА БОРИСОВ, ТОЙ ПОРЪЧВА ПЛЕДОАРИИТЕ В ЗАЩИТА НА ХВАНАТАТА С ПОДКУП КМЕТИЦА 

Автор: 5 GmediA 16:32, 14 ноември 2022
Източник: Недялко Недялков, Фейсбук
Кой плаща на "националните" (а по същество "криминалните") телевизии БТВ и Нова да прожектират ежедневно в ефирите си анархистичните послания на псевдо-адвоката Хаджигенов, защитник на Иванчева, известен най-вече с ковчезите и погромите от лятото на 2020 г.?
Кой плаща цялата безпрецедентна медийна кампания в защита на един осъден и доказано корумпиран политик?
Кой плаща погрома над независимия български съд, апелите за взломяване на правосъдните институции?
Кой плаща на поръчкаджията Атанас Чобанов да се репчи, че щял да разрови "до дупка" житие-битието на съдиите, осъдили Иванчева?
(Чобанов..., който вместо да се заканва на съда, трябва да отговаря за секретните документи по "Турски поток", предоставени му от Лена Бориславова...)
Съзнаваме ли размерите на бесовщината, уведомени ли са в Брюксел, така ли си представят възжеланата "съдебна реформа" - не пипайте "нашите"? Какво стана с принципа "съдебно решение не се коментира"? Релевентен към закона ли е аргументът - "понеже няма други осъдени политици, дайте да амнистираме Иванчева"? Изобщо какво се случва със законността в България?
Това е откровена заплаха за саморазправа, отпушване на мерзките инстинкти на радикално-левичарска декласирана тълпа, склонна към физически посегателства.
Щом в схемата са Хаджигенов и Чобанов, отзад са двама бегълци-олигарси от Дубай и Белград, за мен съмнение няма. Те имат ресурса да финансират цялото упражнение. Не че им пука за някоя си Иванчева - просто използват повода, за да бунят, рушат, тровят публичността, всяват недоверие към системата...
Следата отвежда към Дубай и заради топлите чувства на Иванчева с персоналния вътрешен министър на "черепите" Бойко Рашков.
Просто е - който поръча ареста на Борисов, той поръчва пледоариите в защита на хванатата с подкуп кметица.
И това е пореден епизод от цялостната война на мафията срещу българската държава, разпалена от чувство за мъст и водена с логистичната помощ на марионетния прокремълски президент, мрежата грантоядни НПО-та около "Капитал", похитените телевизии и популистките партийни проекти на "промяната".
 
 
Коментар на Недялко Недялков във Фейсбук

Последни новини

Общо гласували: 5

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
5 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%