КУЛТУРНА ДИСКУСИЯ. ГЕОРГИ ХАРИЗАНОВ: ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ МНОГО СЕ ЗАБАВЛЯВАМ С МЪКАТА ВИ, ЛАЙНОМЕТИ

Автор: 5Gmedia , 19:22, 21 февруари 2019

Природозащитникът Тома Белев написа във Фейсбук коментар, предизвикан от публикацията на 5GmediA “203 651 ДАЛА ДЪРЖАВАТА НА ИЛИАНА БЕНОВСКА”. 

“Благодарение на Соня Колтуклиева (Sonia Koltuklieva) полюбопитствах за какво отиват средствата за комуникация на ОПОС за 2018 г. Най-големият договор се оказа за издаване на две алманаха и една електронна карта – близо 700 хиляди лева. Тъй като съм любопитен по природа реших да видя кой се крие зад красивото име “Фокус арт груп”. Оказа се, че с тази нелека и свръхотговорна задача да опишеш и представиш успехите на ОПОС за 2018 година на два езика и в карта са се захванали по братски Васил Булянски (съсобственик в “Консерваторъ”) и Краси Узунов (“Фокус радио”).

След въглеводородно душата ми премина в консервативно състояние някак си естествено.”

Последва публикация на Терминал 3 със заглавие: “КОНСЕРВАТОРИ” НА ГРАНТОВЕ”

https://terminal3.bg/konservatori-na-grantove/

Разгоря се КУЛТУРНА ДИСКУСИЯ, в центъра на която се оказа Георги Харизанов, началник на телевизия “Европа”, тенис-партньор на премиера Борисов и медийно острие на ГЕРБ. 

Георги Харизанов: Много обичам да чета лъжи и глупости по мой адрес в някой жълт парцал, списван от група безработни жалкари. Преди бяха Уикенд и ПИК, сега семейният лайномет ЖълтПарцал 3. Да знаете, че много се забавлявам с мъката ви, лайномети ?

Никола Белишки: Извинявам се, ама Вие не сте ли независим анализатор/политолог, бивша герберска калинка с образование от датския колеж /каквото и да е това/ и бивш директор в Напоителни системи? Дето бръмчите по всичките независими от нищо телевизии да си спускате независимите от нищо тези? И май 1-2 пъти ви бяха съдили и осъдили за разни неща, но не съм сигурен...? Дали сте този анимационен герой и модерен консерватор тире анализатор или има някаква грешка ? "Преди бяха ПИК" означава, че вече са от правилната страна на барикадата и там също правите анализи, може би ? ????? Ако бъркам, моля за извинение, но ми стана интересно просто ?

Георги Харизанов: Nikola Belishki анимационен герой щях да бъда, ако не бях реален човек. А че на терена излизат нови лайномети, списвани на семеен принцип от група жалки безработни, никак не ме притеснява. 
Радвам се, че толкова силно се интересувате от мен. Не е взаимно ?

Последни новини

Общо гласували: 22

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
19 гласували / 86.36%
Не
2 гласували / 9.09%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 4.55%