БОРИСЛАВ САРАФОВ КЪМ ИВАН ГЕШЕВ: МОЕТО ПРИЯТЕЛСТВО КЪМ ТЕБ ОСТАВА. ГЕШЕВ: И МОЕТО ТАКА, НО НАЛИ ЗНАЕШ, ЧЕ ПОХАРЧИХА И ДВАМАТА?!

Автор: 5 GmediA 12:31, 16 май 2023
Източник: Фрогнюз

Агенция ПИК публикува сензационен запис, за чиято автентичност обаче не гарантира. Заглавието на имейла е "Част от разработка на ДАНС". Гласовете в записа приличат категорично на гласовете на главния прокурор Иван Гешев и заместника му Борислав Сарафов.

Публикуваме пълния текст, без редакторска намеса:  

Борислав Сарафов: С жена ми в момента пътуваме да купуваме играчки на децата, че имаме рожден ден. Ще се видим утре. Задължително.

Иван Гешев: 9 и половина….

Борислав Сарафов: Искам да ти кажа само да знаеш, че не се прощаваме. Играта продължава. Прегрупираме се - кой на каква позиция е, но приятелството си е приятелство. Ние оставаме да бъдем и приятели. И това, което си говорихме с тебе, ако си спомняш на морето на семинара на "Ханз Зайдел" в Поморие, това остава в сила. Аз разчитам на теб и ти бъди убеден, че разчиташ на мен.

Иван Гешев: Благодаря ти. Само че нали знаеш, че те похарчиха и тебе!?

Борислав Сарафов: Еми сигурно, ама какво да се прави.

Иван Гешев: И мене. И така. Да сме живи и здрави! Важното е да си гледаме децата.

Борислав Сарафов: Еми затова ти казвам, каквото и да стане, където и да е, приятелството, моето към теб е налично, да знаеш. Не знам какво точно и да става, убеден съм в това.

Иван Гешев: И моето така, повярвай ми!

Борислав Сарафов: Няма да мога да дойда, с жена ми пътуваме сега.

Последни новини

Общо гласували: 0

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
На българското Черноморие
0 гласували / 0%
На море в чужбина
0 гласували / 0%
На планина
0 гласували / 0%