ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ: ЦВЕТАНОВ Е ИЗВЪН ГЕРБ, ПИТАЙТЕ НЕГО ЗА ВРЪЗКА С „ЕВРОХОЛД“

Автор: 5 GmediA 12:06, 25 юни 2019
Източник: БГНЕС архив

"Сделката е извършена в Чехия от частна компания. Ако визирате това, което пише в ПИК, че Цветанов стои зад сделката, Цветанов е извън ГЕРБ.“ Така премиерът Борисов отговори на журналистически въпрос кой стои зад купувача на ЧЕЗ „Еврохолд“

"Колкото БСП могат да ги питат какво прави Жан Виденов, или ДПС за Лютви Местан, толкова можете да ми зададете въпроса дали Цветанов е там или нe", допълни Борисов. „Може да го питате него. Сутринта много ясно кандидатът за купувач разказа надълго и нашироко", каза още премиерът.

Припомняме, че Цветанов подаде оставка първо от парламента, а след евроизборите и от ръководството на ГЕРБ заради скандала "Апартаментгейт". Той обаче заяви, че остава член на партията.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 19 октомври 2019
Невероятен ,супер паталогичен. лъжец е дон Паталогезе!Отдавна трябва да му дадат супер медал,награда за лъжите и мошеничествата му!Е лъжите му минават защото зад него е мафията,тя прикрива всички кражби и безобразия,а той и се отблагодаря с милиарди които да си крадат от хората!Малко ли са всяка година откраднати 10- 11 милиарда за мафията!?Той е нашата гордост,коя страна си има за министър- председател сикаджия- рекетьор!?Преди ако е рекетирал отделни хора сега ограбва цялата държава!Издига се,издига го мафията ,важно е така да се ограбва,че и ограбените да са доволни!Ето затова дон Паталогезе достига върхове в ограбването на един народ и то народ в Европейският съюз!Плаче за медал,заслужил си го е ,а ние хем сме доволни че сме ограбвани,хем един медал не му даваме! Дон Паталогезе лауреат за Нобелова награда за грабеж!Ще му отива много!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 2

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ИК НА БФС ДА ОДОБРИ ОСТАВКАТА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ?
Да
2 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%