КРАЛСКО КРЪЩЕНЕ: ПРИНЦ АРЧИ Е ВЕЧЕ ХРИСТИЯНИН

Автор: 5 GmediA 14:07, 7 юли 2019
Източник: Instagram

Синът на британския принц Хари и съпругата му Меган - Арчи, роден на 6 май беше кръстен на малка частна церемония в събота в Уиндзорския дворец, съобщи Бъкингамският дворец.

Кръщенето бе извършено в частния параклис на кралица Елизабет Втора в Уиндзор в специална ритуална златна купа за кръщаване, поръчана от кралица Виктория и принц Албърт на стойност 11 000 паунда. Обикновено тя се пази в Тауър в Лондон, но беше пренесена специално за събитието.

Прин Арчи беше кръстен според традицията в кралското семейство. Трите деца на Кейт и Уилям бяха кръстени от архиепископът на Кентърбъри и се очакваше той да ръководи церемонията днес.

Британците са недоволни от младите родители и ги обвиняват, че бдят прекомерно много над бебето Арчи. Тайната церемония за кръщенето му не просто вбеси феновете на кралското семейство, но и наля допълнително масло в огъня на тези твърдения.

След като медиите няма да имат достъп до родителите и тяхното бебе, всички ще очакват кадрите, направени от личния фотограф на кралското семейство, които ще се появят след кръщенето. "Меган не може да иска уединение за бебето Арчи, след като обществото финансира луксозния й начин на живот",  оплакват се журналистите от Daily Telegraph. Техните колеги от The Sunday Times пък цитират кралския биограф, който заявява: "Не могат да са част и от двата свята - ако искат лично пространство, то трябва да платят за всичко със собствените си пари и напълно да изчезнат от медийната среда или трябва да играят играта по правилата."

 

Последни новини

Общо гласували: 49

Анкета

ЩЕ ОТИДЕТЕ ЛИ ДА ПАЗАРУВАТЕ В МОЛ?
Не, опасно е от заразяване с вируса
20 гласували / 40.82%
Да, няма страшно
19 гласували / 38.78%
Да, но с маска и ръкавици
10 гласували / 20.41%