КУБРАТ ПУЛЕВ: "НАПРАВИХ ГРЕШКА И СЕ ПОУЧИХ ОТ НЕЯ", ЧАКА НОВ ГОЛЯМ МАЧ ПРЕЗ ЕСЕНТА

Автор: 5 GmediA 12:27, 10 юли 2019
Източник: БГНЕС

"Научих, че има ясна граница, която не бива никога да се прекрачва. Направих грешка и се поучих от нея", каза Пулев, цитиран от "Лас Вегас сън".

Въпреки че в началото твърдеше пред българските медии, че не е направил нищо лошо, боксьорът сега казва, че още от първите мигове е бил наясно, че е сбъркал. "Знаех, че това е грешка. Знам го. Но го направих, защото бях щастлив и много развълнуван (от победата срещу Богдан Дину). Но това не е оправдание за стореното от мен", каза той и посочи, че това, което за него е хубаво, може да се приеме по различен начин от отсрещната страна.

Към този момент правата на Пулев на територията на САЩ са суспендирани до 23 септември. Но на 22 юли ще има ново заседание на комисията, на което се очаква те да бъдат възстановени. Причината за този оптимизъм е, че боксьорът мина всички предписания за обучението срещу сексуалния тормоз.

Нов голям мач ще бъде организиран за българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев. Това разкриха представители на неговата промоутърска агенция Top Rank пред вестник "Лас Вегас Сън".

Те отказаха да разкрият подробности и само леко открехнаха завесата. Ясно е, че битката ще бъде през есента на тази година, ще се проведе отново в САЩ, вероятно в Лас Вегас, а наградният фонд от нея ще е с доста нули за победителя.

За да се случи такъв двубой, Кобрата трябва да получи обратно лиценза си от Атлетическата комисия на щата Калифорния.

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 3

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
3 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%