ВЪРНАХА ЛИЦЕНЗА НА КОБРАТА, ПУЛЕВ ОЧАКВА МАЧ ЗА СВЕТОВНАТА ТИТЛА

Автор: 5 GmediA 09:11, 23 юли 2019

Спортната комисия на Калифорния възстанови с пълно единодушие временно спрените състезателни права на Кубрат Пулев. Боксьорът има право да се завърне на ринга отвъд океана във всеки момент, в който реши.

По-малко от 20 минути бяха необходими на заседателите да вземат решението. Лицензът на българина бе отнет именно от калифорнийската комисия след жалба от репортерката Дженифър Равало, която Кобрата целуна след драматичната си победа над Богдан Дину на 23 март. же допълнително не само Пулев, но и промоутърът му Боб Аръм.

Днес Пулев прие с облекчение края на сагата с репортерката Джени Суши.

"Крайно време беше. Всичко мина идеално. Ивайло Гоцев и адвокатът ми помагаха в трудните моменти и успяхме да ги преодолеем заедно. Няма какво толкова да си казвам с Ревало, а и с Джени Суши", каза Кобрата пред Нова телевизия. Той допълни, че впоследствие истината е възтържествувала.

Той очаква следващият му мач да бъде за световната титла. "Отпочинал съм достатъчно, в подготовка съм вече и очаквам мач за световна титла в IBF федерацията, за да постигна своята мечта, независимо къде, кога и срещу кого", категоричен бе той.

Общо гласували: 15

Анкета

ПРИТЕСНЯВА ЛИ ВИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОРОНАВИРУСА ВЕЧЕ И В ЕВРОПА?
Да
9 гласували / 60%
Не
6 гласували / 40%