ЕЙ ДЖЕЙ НЕ СПИ - ЧАКА РЕВАНША СРЕЩУ РУИС

Автор: 5 GmediA 18:08, 7 август 2019
Източник: БГНЕС

Детронираният супершампион Антъни Джошуа в тежката категория се готви изцяло с мисъл за реванш срещу Анди Руис, който сензационно му отне титлите в мача им на 1 юни тази година в Ню Йорк.

Ей Джей призна, че това е най-трудният му момент изобщо в живота, като едва сега започва да се отърсва от шока.

"Вече се чувствам по-силен и по-уверен, но бяха кошмарни месеци - каза британецът пред "Скай спортс". - Трябва да поправя всичко, което направих погрешно в първия ми мач срещу Руис. Заобиколен съм с изключително големи хора за бокса, от които имам нужда в този момент. Трябва ми опитът им, който досега ми беше чужд. Опитът, когато си загубил."

Продължава неяснотата около това кога и къде ще е реваншът, но е ясно, че нито един претендент няма да получи мач срещу новия абсолютен шампион Руис, преди Джошуа да изиграе своя реванш с него.

Това се отнася и за Кубрат Пулев, който вече поиска отлагане на втория бой Руис-Джошуа, за да излезе на ринга срещу мексиканеца в мач за титлите му.

Пулев реши да се позабавлява с един от най-атрактивните журналисти в бойните спортове. Комедиантът The Schmo направи интервю с Кобрата преди няколко седмици и явно двамата са се разбрали за битка. Двубоя беше за комедийната световна титла. The Schmo даде всичко от себе си, но това не беше достатъчно и Кобрата го победи с нокаут, с което му взе пояса.

Наскоро боксовият лиценз на българина бе върнат и сега той очаква мач за световната титла на IBF.

В момента поясът е притежание на Анди Руис, но това може да се промени след предстоящия му реванш с доскорошния шампион Антъни Джошуа.

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 4

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ИЗБОРИ 2 В 1 ПРЕЗ ЮНИ?
Да
4 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%
Не ме интересува
0 гласували / 0%