ПОРЕДЕН СКАНДАЛ С ДЖЕНДЪР ПРИВКУС! БРОШУРА С ГЕЙ-ДВОЙКА В УЧИЛИЩАТА! ОБРАЗОВАТЕЛНОТО И ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВА - ИЗНЕНАДАНИ!

Автор: 5Gmedia , 13:36, 27 февруари 2019

Брошури за сексуално ограмотяване на учениците предизвикаха скандал между институциите.  Проблемът е, че на снимка, която е приложена за болестите, предавани по полов път, са двама млади мъже. Брошурите са издадени от здравното министерство, но МОН забранява да се раздават на учениците. Въпреки забраната тя достига до деца на 14 и 15-годишна възраст.

Здравният министър Кирил Ананиев заяви, че разпространението на тази брошура е провокация и виновните ще бъдат наказани. Той обясни, че те са били предназначени за разпространение само в кабинетите за анонимно тестване за СПИН, но шефовете на инспекциите в Монтана, Ямбол, Видин, Кърджали и Хасково са ги дали на децата, а сега ще си понесат последствията.

Разпространението на брошурата предизвика бурни реакции в социалните мрежи:

Соня Момчилова: "В една от брошурите, която беше озаглавена "Игра за напреднали", се описваше как правилно трябва да правят орален секс... "
Ей на това му викам превенция! Самозабравени изроди

Повече по темата от Соня Момчилова може да видите тази вечер в предаването "Честно казано" с Люба Кулезич от 20.00 ч. по телевизия Евроком.

 

Общо гласували: 18

Анкета

ПРИТЕСНЯВА ЛИ ВИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОРОНАВИРУСА ВЕЧЕ И В ЕВРОПА?
Да
11 гласували / 61.11%
Не
7 гласували / 38.89%