МАРТИН ТРИФОНОВ Е УБИЛ МАЛКАТА КРИСТИН С КАМЪК

Автор: 5 GmediA 10:09, 19 август 2019

Обвиненият за убийството на 7-годишната Кристин Мартин Трифонов е направил пълни самопризнания. Това обяви пред бТВ говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

„Дал е обяснение за своето поведение с прекомерната употреба на алкохол, обяснил е механизма за причиняване на нараняванията. Използвал е камък, което съвпада с причината за настъпване на смъртта – тежка черепно-мозъчна травма”, заяви още тя.

Румяна Арнаудова посочи, че предстои прокуратурата в Сливен да поиска най-тежката мярка за неотклонение, а съдът да насрочи още днес гледането ѝ.

„Делото е в напреднала фаза на развитие, защото сме разпитали почти всички свидетели, които имат отношение и информация по случая”, допълни Арнаудова.

Говорителят на главния прокурор каза, че нямат данни за неадекватна медицинска първа помощ при детето, каквито обвинения имат близките. Тя каза още, че травмата на Кристин е била несъвместима с живота.

„Има и множество травми по тялото на детето – счупени са почти всички ребра, тежки разкъсвания. Абсолютно необратим е бил този процес”, посочи Арнаудова.

Общо гласували: 21

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ НОСЕНЕТО НА МАСКА НА УЛИЦАТА?
ДА
14 гласували / 66.67%
НЕ
7 гласували / 33.33%
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА
0 гласували / 0%