ГЕРБ ПЪРВИ СЕ РЕГИСТРИРАХА ЗА МЕСТНИЯ ВОТ: ЩЕ ВОДИМ ПОЗИТИВНА КАМПАНИЯ

Автор: 5 GmediA 10:21, 2 септември 2019
Източник: БГНЕС

ПП ГЕРБ се регистрира отново първа за участие в местните избори на 27 октомври. В продължение на повече от седмица представители на младежката структура на партията даваха денонощни дежурства пред входа на Централната избирателна комисия, за да гарантират първото място на ГЕРБ.

Първо да благодарим на младежите от младежката структура на ГЕРБ - 9 дни поеха ангажимента в духа на добрата традиция. ГЕРБ първи се регистрира както винаги за предстоящите изборни за местна власт за 27 октомври. Това каза кметът на Бургас и заместник-председател на ГЕРБ Димитър Николов, предаде БГНЕС.

“Събрахме приблизително 40 000 подписа, но в момента внесохме 9999 както винаги. Приеха документите без забележка. Очакваме в рамките на следващите дни ЦИК да се произнесе и да ни регистрира за предстоящия местен вот”, заяви още той.

Необходимите документи бяха внесени от членовете на ИК на ГЕРБ Живко Димитров, Живко Тодоров, секретаря на партията Цветомир Паунов и членове на младежката структура на партията.

"Живко Тодоров ще бъде кандидат на Стара Загора, а аз на Бургас. Ще водим позитивна кампания с ясни хоризонти за българските общини. Очаквам добри резултати", каза още бургаският градоначалник.

"Голяма част от резултатите, които социолозите предвиждат, не се случват. Визирам опити за политически внушения. Ние имаме самочувствието, чрез нашите изключително успешни кметове, да препотвърдим успеха от предишните местни избори”, коментира още областният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов, цитиран от Агенция "Фокус".

"Фандъкова имаше много успешен мандат. Вие сами виждате, колко жива и иновативна е столицата ни. Фандъкова, заедно с обновен екип, е задължително да бъде кмет на София, за да може развитието на града да продължи", допълни Паунов.

Последни новини

Общо гласували: 9

Анкета

НУЖНО ЛИ Е ВРЪЩАНЕТО НА ПО-СТРОГИТЕ МЕРКИ СРЕЩУ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОРОНАВИРУСА?
Не, опасността от заразата е преувеличена
7 гласували / 77.78%
Да, незабавно
2 гласували / 22.22%
Само в някаква степен
0 гласували / 0%