МИТКО БЕРБАТОВ В ПЛЕН НА ТЕЛЕВИЗИЯТА

Автор: 5Gmedia , 12:44, 1 март 2019

Българската звезда на световния футбол Димитър Бербатов намекна какво поприще би го изкушило за периода след футбола. Нападателят не е играл от точно една година, но все още не е обявил официално, че окачва бутонките на пирона, пише „Гонг.бг“.

В последните седмици към Бербатов има предложение от ЦСКА, но той все още не е отговорил на него. Футболистът сериозно обмисля с какво ще се занимава, след като официално обяви, че се оттегля от терена. Едно от нещата които го пленяват е телевизията.

"В Англия е чист бизнес. Хората ме канят за гост, плащат ми, поемат разходите ми по пътуването и хотела. И е много интересно, защото говориш за футбол, за нещо, което разбираш. Коментираш с бивши съотборници, бивши треньори, велики футболисти...По този начин пак си в тази среда, в която хората искат да се развиват професионално. И учиш много работи по този начин", заяви Димитър Бербатов в интервю за БНТ. Той добави, че не планира да организира бенефис, когато официално приключи с футбола, защото "такива неща вече никой не прави".

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 3

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
3 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%