МАНОЛОВА СЕ РЕГИСТРИРА ЗА МЕСТНИЯ ВОТ: АЗ И ЕКИПЪТ МИ ИМАМЕ ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ ЗА СОФИЯ

Автор: 5 GmediA 16:14, 17 септември 2019
Източник: Снимка БГНЕС

Мая Манолова внесе 6 255 подписа в Общинската избирателна комисия (ОИК), с което се регистрира като независим кандидат на предстоящите през октомври местни избори, предаде Дарик Нюз. Пред журналисти бившият омбудсман заяви, че разполага с още 2 000 подписа на граждани, подкрепящи нейната кандидатура, но те не са обработени, като вероятно това ще се случи малко по-късно.

„Подписите са достатъчни и са от хората, които подкрепят моята гражданска кандидатура“, смята Манолова. Тя влиза в кметската надпревара издигната от инициативен комитет, но зад нейната кандидатура застанаха няколко партии, включително и БСП.

„Избрахме днешния ден, защото аз и екипът ми имаме вяра, надежда и любов за София. Днес е един прекрасен празник“, заяви Манолова. Попитана за пореден път как смята да управлява столицата без мнозинство в общинския съвет и ще разчита ли за това на ГЕРБ, тя отговори: „Ще разчитам на всички столичани. София заслужава да бъде управлявана с ума, таланта, вярата, надеждата и любовта на всички столичани.

Източник: dariknews.bg

Последни новини

Общо гласували: 49

Анкета

ЩЕ ОТИДЕТЕ ЛИ ДА ПАЗАРУВАТЕ В МОЛ?
Не, опасно е от заразяване с вируса
20 гласували / 40.82%
Да, няма страшно
19 гласували / 38.78%
Да, но с маска и ръкавици
10 гласували / 20.41%