НОВОЛУНИЕ В СТРЕЛЕЦ: "ИСКАЙ, ЗА ДА ТИ СЕ ДАДЕ"

Автор: 5 GmediA 15:38, 25 ноември 2019
Източник: Снимка: Портал 12

Новолунието в Стрелец започва на 26 ноември, точно в 17:07  ч. Знакът Стрелец ни вдъхновява към безгранична любов, пътешествия, търсене на истината, открива ни постоянно нови хоризонти, разширява нашия мироглед и усет за живота. Новолунието се свързва с нещо ново, което скоро ще се появи в живота ни.


Влиянието на Стрелеца ни дава желание за нови приключения, нови пътувания, търсене на нови приятелства, знания. Могат да ни идеи за нови творчески проекти. Ще имаме уникалната възможност да преосмислим своите убеждения и да започнем да мислим по-мащабно.

Може през следващите две седмици да се занимаваме с въпроси, свързани с продължение на образованието ни, планове за пътувания или увличане по духовни търсения и познания.

Най-силно влияние новолунието ще окаже на знаците: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.


Новолунието носи чувство на освобождение, в живота ни ще се появи вдъхновение, дадено ни от звездите. Всички начинания и желания, които не са били осъществени досега, ще получат импулс и пречките, които сме имали, ще останат в миналото.

Желателно е да не се вземат важни решения, ако не сме напълно уверени и сигурни в крайния резултат. В този ден е добре да се изпълняват ритуали за сбъдване на желания. Те могат да бъдат за всичко, от което имате нужда: любов, пари, работа, кариера. Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно да им трябва повече време в следващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него.

Пожеланията може да направите в рамките на първите 8 часа след новолунието, да ги напишете на лист хартия и да ги визуализирате.  Как може да стане това: напишете желанието си до 8 часа от точния момент на новолунието на ръка, препоръчително е да се пише с червен химикал и да го държите близо до себе си.

Това е уникална техника за сбъдване на желания. Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Новолунието е наистина един необикновен и магичен ден!

Останете сами със себе си, с вашата мечта, с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това което искате, вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че ще се случи.


Изключително важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите и да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате, нищо няма да постигнете.

Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Защото има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, нашата свободна воля. Ние показваме от какво имаме нужда и го пускаме в пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още – „искай, за да ти се даде!”

 

Източник: Ивелина Рускова, астролог, spisanie8

Последни новини

Общо гласували: 336

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ РАЗЧИСТВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА В СТРАНАТА ОТ ПАЛАТКИТЕ НА НЯКОИ ПРОТЕСТИРАЩИ?
Да
323 гласували / 96.13%
Не
13 гласували / 3.87%
Нямам отношение
0 гласували / 0%