ПОСОЛСТВОТО НА САЩ ДАВА ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА ЗА БЪЛГАРИТЕ, РАБОТЕЩИ ЗА СВОИТЕ ОБЩНОСТИ

Автор: 5 GmediA 09:03, 28 март 2020
Източник: Американско посолство

Посолството на САЩ в София и Фондация „Америка за България“ обявяват програма за финансова помощ за българи, работещи в подкрепа на своите общности по време на COVID-19.

„Българите носят храна на съседите си, грижат се за поставените под карантина медици, помагат на възрастните си съграждани и вършат много други неща. Тези дейности показват силата на българите – тяхната връзка както едни с други, така и с цялата общност. Като отдавнашни партньори ние с ентусиазъм подкрепяме тези впечатляващи усилия”, казва посланикът на САЩ в България Херо Мустафа.
Като признание за впечатляващите български доброволчески инициативи, които си помагат взаимно по време на кризата с COVID-19, Посолството на САЩ в София и Фондация „Америка за България“ ще предоставят финансова помощ на български граждани, неправителствени инициативи и малки и средни бизнеси, които предлагат услуги в подкрепа на своите общности.
Можете да номинирате себе си или своята организация на уебсайт: http://www.BGStandingTogether.org/
Всеки български гражданин или организация могат да кандидатстват за тази финансова подкрепа. Финансовата ни помощ има за цел да подпомогне тези, които помагат на другите. Ще предоставяме помощ за проекти, които вече се изпълняват, обявяват от посолството на САЩ.
Номинации ще се приемат до 13:00 часа в понеделник, 30 март.
“Ще обявим публично получателите и тяхната дейност, така че българските граждани да научат за добрите дела на своите съседи и приятели.
Следете страниците на Посолството на САЩ и Фондация „Америка за България“ във Facebook, Twitter и Instagram за нашите съобщения.
Посолството на САЩ е солидарно с България!”
#StrongerTogether

Това е директен линк към формулярът за кандидатстване

Последни новини

Общо гласували: 8

Анкета

БИХТЕ ЛИ ПОСЕТИЛИ РЕСТОРАНТ ИЛИ БАР НА ЗАКРИТО?
Да, мисля че няма от какво да се притеснявам
4 гласували / 50%
По-скоро не, няма да се чувствам комфортно
3 гласували / 37.5%
Не, може да се заразя
1 гласували / 12.5%