МЕЛАНИЯ ТРЪМП - ОСЛЕПИТЕЛНА И НА 50

Автор: 5 GmediA 13:16, 27 април 2020

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп получи поздрави за рождения си ден от редица доброжелатели в неделя, включително от съпруга си, президента Тръмп.

"Честит рожден ден на Мелания, нашата страхотна първа дама!", написа президентът на САЩ в Twitter.

Мелания Тръмп, която в неделя навърши 50 години,  празнува като повечето американци по време на пандемията на коронавирус - у дома.

Нейната говорителка, Стефани Гришам, заяви, че първата дама ще прекара рождения си ден със семейството си в Белия дом, предаде Fox Business.

Първата дама е родена на 26 април 1970 г. и се премества в САЩ от Словения през 1996 година.

Бившият модел се ожени за Тръмп през 2005 г., а синът им Барън се роди на следващата година.

 

Мелания Тръмп като първа дама промотира кампанията си „Be Best”, популяризираща здравословния начин на живот.

Като част от тези усилия, първата дама в четвъртък изпрати одеяла, раници, книги и игри на персонала и на децата в болници в 10 щата - „само малък знак на моята оценка за смелостта и лидерството им в това време" , каза тя.

Но как първата дама на САЩ поддържа перфектна визия? 5GMedia събра някои от рецептите за красота на Мелания Тръмп:

ДОСТАТЪЧНО СЪН
Добре доказан факт е, че почивката и сънят играят важна роля за сияйната кожа. Мелания се събужда в 5:30 часа всяка сутрин. Тя винаги държи на ранните сутрини, но и нощта при нея започва рано, което й позволява да си почине добре и да се зареди с енергия за деня

ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ
Каквото вкараме в тялото си, обикновено се отразява на това как изглеждаме отвън и това е причината, поради която винаги трябва да се опитваме да се пазим от боклуци и да избираме пресните плодове и зеленчуци, защото те са склонни да подхранват кожата ни повече от всеки продукт. Мелания вярва в същото и има твърда рутина да яде поне 7 вида плодове всеки ден. С витаминния коктейл и диета от антиоксиданти и органични съставки, нищо чудно, че кожата й свети от километри...

ХИДРАТАЦИЯ НА КОЖАТА
Мелания казва, че здравословният живот е ключът към нейната красота. Тя хидратира тялото и кожата си като изпива поне 7 чаши вода на ден. Почиства лицето си с освежаващ тоник с витамин С, а след това нанася крем, обогатен с витамини А, С и Е. Тази процедура тя прави през редовни интервали през деня.

РЕДОВНА ТРЕНИРОВКА
В заключение първата дама на САЩ остава във форма и изглежда свежа с достатъчно тренировки всеки ден.

Снимки: Инстаграм

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 62

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ПАРТИЯ "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА" ДА ИЗЛЪЧИ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО?
Не
46 гласували / 74.19%
Да
16 гласували / 25.81%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%