Партньори

Bulgaria-News е аналитично-информационен сайт за събитията в България и по света. Целта на авторите е да търсят, откриват и тълкуват причините, които се крият зад фактите, и да надничат зад фасадата на новините, които заливат хората всеки миг. Създателите на Bulgaria-News са убедени, че в глобалния свят и информационното общество е изключително важно за всеки да знае не само какво и къде се случва, но и защо се случва, не само кой и какво говори, но и защо говори, не само кога и как се разиграват събитията, но и защо ставаме техни свидетели или преки и непреки участници в тях.

19 МИНУТИ - Вестникът е печатно — електронно издание, отразяващо актуалните новини и събития от България и света.

ЮЛИАН ВОЙНОВ - Аз съм икономист и професионално се занимавам с икономически анализи и финансов мениджмънт. Въпреки това, социалните и политическите процеси, протичащи в България силно ме вълнуват, което диктува и активната ми обществена позиция по много въпроси. През последните вече повече от осем години участвам активно в политическия живот и интересите ми все повече започват да бъдат доминирани от теми като политически мениджмънт, оптимални публични политики, ефективно лидерство и т.н.

НИКОЛАЙ ХАДЖИГЕНОВ - Както и да е. Адвокат съм, работя в голямото село. С огромно удоволствие  и удовлетворение завърших НБУ. Занимавам се много неща.  С много други не се занимавам. Все още се опитвам да помагам на хората, доколкото мога. Когато мога го правя безвъзмездно (на корпорациите вземам пари за същото). Обикновен меломан съм. С огромно удоволствие ходя на театър: „Малък градски театър„, „Сълза и смях“,  „Армията„. Чета много книги за удоволствие. С все по-голямо неудоволствие и единствено поради нужда, чета ежедневните нормативни промени писани сякаш от трактористи.

ЗА ПЕРНИК - Информационен сайт с акцент върху регионалните новини. Актуална информация за Перник и региона, обмен от национални и международни новини.

СПИСАНИЕ СЛАВА - Онлайн и печатно издание, разкриващо ни пикантни истории от света на известните и още блясък, мода, шоу.......

Последни новини

Общо гласували: 0

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
На българското Черноморие
0 гласували / 0%
На море в чужбина
0 гласували / 0%
На планина
0 гласували / 0%