МИЛИАРДЕРЪТ БЕЗОС ГНЕВЕН: ТРЪМП Е ПРОДУЦЕНТ НА СКАНДАЛА "ГОЛИ СНИМКИ НА ТАЙНАТА ГРАДИНКА НА ЛОРЪН"

Автор: 5Gmedia , 12:09, 17 февруари 2019
Източник: The Guardian, National Enquirer, Washington Post

Най-богатият човек в света, Джеф Безос, босът на „Амазон“ и „Вашингтон пост“, засипа с гневни обвинения американския таблоид „Нешънъл Инкуайърър“, заради заплахите на медията да публикува негови голи снимки. Той вижда политически замисъл в скандалното осветяване на интимния му живот. „Инкуайърър“, вадейки на бял свят лични есемеси на Безос,  описва срещите на 55 годишния супер богаташ с бившата тв водеща Лорън Санчес (49 г.) в частни самолети, лимузини, хеликоптери, петзвездни хотели и "тайни гнезденца". Най-невинният есемес гласи: „Обичам те, живо момиче. Ще ти го покажа с тялото си, с устните и очите си, много скоро.“ А снимките са откровено еротични - той в банята, само по брачна халка и хавлия, поприкрила интимните му части, тя в червена рокля с дълбоко деколте, даващо изглед към „тайната й градина“. Дори имало пенис-селфи на притежателя на над 120 милиарда долара...

Милиардерът Безос, който още не е наясно как изданието се е добрало до есемесите, разкрили извънбрачната му връзка, е категоричен, че е провокацията срещу него е чисто политическа. Още повече, че Дейвид Пекър, собственикът на жълтото издание „Инкуайърър“ и близък на Тръмп, наскоро призна, че е прикривал истории, вредящи на Тръмп като кандидат-президент. В същото време Безос пропомня, че според Тръмп именно „Вашингтон пост“ бил един от изворите на фалшиви новини.

За широката публика политическата канава на скандала е на второ място. Интересът и вълненията са насочени към интригата с издайника на есемесите. Според непотвърдени слухове това е Майкъл Санчес, братът на фаталната милиардерска любима Лорън, който е заклет привърженик на Тръмп.

ПП: Всяка прилика с други лица и събития е случайна.

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%