ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ ЩЕ УЧАСТВА В НАДПРЕВАРАТА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ

Автор: 5 GmediA 08:49, 27 юни 2019
Източник: Снимка бТВ

Лидерът на „Воля” Веселин Марешки възнамерява да се кандидатира за кмет на София в кампанията тази есен. Това обяви самият той пред бТВ: „Мисля лично да се кандидатирам за битката в столицата, защото става интересно – Мая Манолова, Слави Трифонов, Волен Сидеров иска също, чувам, да се кандидатира, естествено ще бъдем срещу гей парадите. Основното не е шоуто, а всеки ден е да се опитваш да помагаш на сънародниците си да живеят по-добре”.

В София ме припознават много добре покрай бензиностанцията, ще направим кампания да ме припознават," каза Марешки в отговор на въпрос дали го припознават жителите на града след като е обвързан повече с Варна, където също в миналотобеше кандидат-кмет. Той добави, че вече по-често е в София.

Марешки смята, че не е успял да влезе в ЕП, защото хората са искали той да остане в България.

По думите му и след евровота е ясно, че хората са отвратени от политическата система и има неразбиране на самия вот.

Милион и половина избиратели не излязоха да гласуват, а на нас не ни достигнаха 30 000 гласа, добави той.

Според него конкурентите са изпратени от роми в ЕП: „Важното е не да работиш за хората и да им помагаш да живеят добре, а да купиш самолети. Сега чувам, че самолетите не са важно нещо, всички започват да говорят, че не са важни, всякакви атаки има”, заяви още Марешки.

Той коментира и намаляването на субсидиите за партиите, като заяви, че тя и сега не стига за нормалното функциониране на политическа формация.

 

Последни новини

Общо гласували: 24

Анкета

БИХТЕ ЛИ СТАНАЛ ДОБРОВОЛЕЦ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ?
Не
23 гласували / 95.83%
Да, ако съм изкарал коронавирус
1 гласували / 4.17%
Вече работих/работя като доброволец в такова отделение
0 гласували / 0%