МИНИСТЪР ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ: МАНОЛОВА МИСЛЕШЕ ОТ СОФИЯ ДА ПРЕВЗЕМЕ ДЪРЖАВАТА

Автор: 5 GmediA 08:50, 4 ноември 2019

"София не се подведе по манипулативните внушения на един политик, който излъчва на всички възможни честоти - от крайно ляво до крайно дясно, с една единствена цел – да промени София. А София се променя доста успешно през последните години", това каза пред бТВ финансовият министър Владислав Горанов, коментирайки изборите.

Пред Фандъкова и нейния екип следва нелек мандат с шарени районни кметове, шарен общински съвет. Начинът на правене на политика става все по-фино изкуство, каза още той.

Година и половина изключително много внушения се направиха колко лоши неща се случват в София. Концентрирането върху само един определен аспект може да се превърне в манипулация. Факт е че, в София успяха либералните анархисти, така ще наричам тези, които се смятат за десни, а могат да гласуват за Манолова, уточни Горанов. София щеше да й е тясна на Манолова, ако беше спечелила, нейните амбиции са много по-големи от големия град, тя мислеше от тук да превземе държавата, каза Горанов. Ако добавим нейната енергия в енергийната система на страната, трябва да спрем АЕЦ „Козлодуй”, това не го казвам като нещо лошо, допълни Горанов.

Последни новини

Общо гласували: 37

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ПРЕДПРИЕТИТЕ ОТ МОН МЕРКИ СРЕЩУ COVID-19 В УЧИЛИЩАТА?
Дори ми се струват прекалени
15 гласували / 40.54%
Да, напълно
14 гласували / 37.84%
Не, предпочитам дистанционно образование за децата си
7 гласували / 18.92%